Reünie 14 mei 2022

Noteert u de datum!?
Aanmelden kan via de knop onder aan deze pagina.

Reünie CBS De Loopplank, Blijham.

Beste oud-leerling of oud-medewerker,

Op 14 mei 2022 is het zover! Dan hopen we elkaar (weer) te ontmoeten tijdens de reünie ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van onze school. Hierbij ontvang je informatie over deze feestelijke dag. Aanmelden doe je via het aanmeldformulier (klik hierover op de button onder aan deze pagina)

Registreren en ontvangst

Op zaterdag 14 mei ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom op het schoolplein van De Loopplank aan de Hoofdweg 170 te Blijham. Laat bij aankomst even weten aan ons dat je er bent en je ontvangt een programmaboekje en naamkaartje. De school is open om te bekijken, er wordt veel tentoongesteld. De feesttent is aan de overkant van de weg, aan de rechterkant van de 1e Morigerlaan (onverhard pad!).

Parkeren

Dit is mogelijk aan de kant van de Hoofdweg/Lutjeloosterweg (beperkt plaats). Een ruime parkeerplaats is op het terrein van de familie Kor, Hoofdweg 124/126. Het is dan een paar honderd meter lopen naar de school en de tegenoverliggende feestlocatie.

Hieronder een globaal overzicht van het programma:

15.00 - 16.00 uur   Ontvangst en inschrijven reünisten (locatie: schoolplein voorzijde)
16.00 - 18.00 uur  Ontmoeting reünisten (locatie feesttent)
   Bezoeken schoolgebouw (locatie school)
   Mogelijkheid voor het maken van klassenfoto’s (locatie school, plein achterzijde)
18.30 uur  Gezellige maaltijd (locatie feesttent)
19.30 - 20.00 uur  Slotwoord en einde programma (locatie feesttent)

Kosten

De kosten van de reünie bedragen (inclusief eten en koffie/thee) € 15,00. Bij aanmelding dit bedrag graag overmaken op rekeningnummer: NL83 RABO 0306 6052 79 t.n.v. Cbs De Loopplank. o.v.v. Aanmelding reünie + naam.

Aanmelden & betalen kan tot uiterlijk 9 mei 2022.
Je aanmelding is pas definitief als de betaling ontvangen is!

Jubileumboek 2.0

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de school heeft de jubileumcommissie een mooi boek samengesteld. In dit vervolgboek op het eerste jubileumboek uit 1996 (ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan) vind je een overzicht van gebeurtenissen en veel foto’s van allerlei uitjes, feesten, klassen, teams enzovoort. Ook staan er korte interviews in met (oud)betrokkenen bij de school. Kortom een aanrader! Mocht je in het bezit willen komen van het jubileumboek dan kun je deze bestellen via het aanmeldformulier. Je reserveert het boek voor slechts € 15,00, dit kan tot 9 mei !! Ook kun je dit boek op de dag zelf kopen voor € 22,50.

Als je e-mailadressen van andere oud-leerlingen en/of oud-werknemers hebt, wil je dan de uitnodiging doorsturen? Dank je wel!

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?

Neem dan contact op met de reüniecommissie: reuniecbsdeloopplank@vcomog.nl.

Graag tot 14 mei 2022!

Hartelijke groet,
de reüniecommissie

Klik hier