100 jaar CBS de Loopplank

Op zaterdag 14 mei wordt er een reünie gehouden in en rond de school! Informatie vindt u op deze pagina van de website of via Facebook, 100 jaar Cbs de Loopplank, u kunt lid worden van deze pagina, doe een verzoek om toelating.

Op 2 mei 2021 bestond CBS de Loopplank 100 jaar.

Op 12 mei 2021 is een jubileumvlag gehesen. Deze vlag werd door de kinderen van school ontworpen. De aftrap van een hopelijk prachtig jubileum jaar. 100 jaar gelden werd tijdens de opening van de school ook de vlag gehesen. 

Gedurende het schooljaar 2021-2022 worden er voor de kinderen verschillende activiteiten georganiseerd. 

Op donderdag 2 sept. was het startfeest met maken van muziek met de popschool Oost Groningen, het maken van allerlei lekkers met leerlingen van de Campus Dollard college uit Winschoten en we knutselden een groepswerk. Tijdens de Kinderboekenweek, okt 2021, kwamen een aantal oud leerlingen en een oud directeur vertellen wat ze geworden zijn. Het thema van de Kinderboekenweek was 'Worden wat je wil'.

Op woensdag 20 april was het een feestdag voor alle kinderen van de school. Iedereen kwam verkleed er waren allerlei spelletjes klaar gezet in school, er werden pannenkoeken gegeten en de tentoonstelling 'Mien Schoule" van de kinderen kon bekeken worden door alle ouders. 
Het nieuwe logo werd die ochtend ook onthuld. U ziet deze bovenaan in de website! 

https://www.westerwoldeactueel.nl/2022/04/07/basisschool-de-loopplank-vierde-100-jarig-bestaan/

https://hetstreekblad.nl/artikel/1159801/cbs-de-loopplank-in-blijham-bestaat-op-2-mei-100-jaar.html