DE SCHOOL IS JARIG!🎉🎉🎉

Hiep hiep hoera! Vandaag is de dag dat de Loopplank 100 kaarsjes uitblazen mag🎂 2 mei 1921- 2 mei 2021

Lente in groep 1/2

Vandaag is de bloemenwinkel geopend 💐 De kinderen kunnen een boeket maken, de bloemen prijs kaartjes geven, wat is duur en wat goedkoop, de klanten helpen, ect, ect. Allemaal leermomenten! We hebben ook een woordveld gemaakt van de lente!

Gymles

De kinderen uit groep 7 en 8 zijn heerlijk fanatiek bezig met de buitengymles. Lekker rennen en heel veel beweging en natuurlijk plezier maken.

Paasmaaltijd

We hebben heel fijn en gezellig met elkaar gegeten.

Techniek/ ontdekken

Vol enthousiasme zijn een aantal leerlingen met de techniekdoos van Hendrik bezig. Naast techniek gaat het hier ook om samenwerken.....

Vervolg Elfstedentocht

De tekst die we gisteren met elkaar hebben gelezen.

Buiten keuken

Vandaag is de nieuwe buitenkeuken ingewijd! Wat hebben we veel taart, soep en pizza’s gegeten vandaag!

Heerlijk 😁😋

Elfstedentocht 1941

Ook al is het weer totaal omgeslagen......toch hebben we het vandaag met elkaar naar een filmpje gekeken van de overgrootbeppe van Hendrik. Zij heeft op 6 februari 1941 de Elfstedentocht gereden.Beppe liet zich interviewen over die zware tocht. Daarna hebben we met elkaar een tekst gelezen die ook weer over de overgrootbeppe ging.

In friesland is er tegenwoordig ook een monument waar ruim 7000 tegeltjes tegenaan zijn geplakt en op die tegeltjes staan de gezichten van alle deelnemers tot nu toe aan de Elfstedentocht.

Speurtocht ‘Coco kan het!’

Morgen start de speurtocht ‘Coco, kan het!’ De kinderen van groep 1/2 krijgen morgenvroeg de spullen voor de speurtocht mee. De andere kinderen kunnen een route met uitleg ophalen bij de spar!

Thuiswerken in groep 1/2, week 2

De vogels in Blijham en omstreken worden door de kinderen van groep 1/2 uitstekend verzorgd! Laat de sneeuw en kou maar komen.... Ook werden er deze week weer prachtige vogelhuisje geknutseld en gebouwd!