Gelukkig nieuwjaar!

We zijn dit jaar goed begonnen met elkaar. We hebben sterretjes aangestoken en een rolletjes gegeten, terwijl we elkaar een goed, gelukkig 2022 wensten!

De lettertafel van de klank j is ook compleet!

Start Kinderboekenweek

Morgen start de Kinderboekenweek, het thema is "Worden wat je wil!"

Vandaag stond er bij de kleuteringang een groot grijs gevaarte.....zou dat iets met de Kinderboekenweek te maken hebben.? We wachten het morgenvroeg af.....spannend....!! Dan starten we de Kinderboekenweek gezamenlijk met groep 1 t/m 6.

Startfeest

Wat een toffe dag hebben we gehad vandaag! Het startfeest in het kader van 100 jaar CBS de Loopplank! Er was een workshop van de Rijdende popschool, we maakten lekkere dingen samen met de leerlingen van de Campus/ Dollard college, we zijn creatief bezig geweest voor een 'kunstwerk' van alle kinderen van de school en hebben aan u, ouders, laten zien wat we ‘geleerd' hebben! De kinderen hebben genoten! Iedereen super bedankt voor de hulp en dat u er was vandaag!

100 dag

Vandaag is er in alle groepen aandacht besteed aan het getal 100, omdat onze school dit jaar 100 jaar bestaat!

Circus in groep 1/2

Wat genieten de kinderen van het thema Circus! We spelen veel en oefenen voor een voorstelling, we verven een circustent en tekenen er iets in, we rijmen op woorden uit het circus, we vullen een clowns muts met motoriek oefeningen en we hebben veel nieuwe woorden geleerd! De klank die nu centraal staat is de t van 🐯 tijger.

Lente in groep 1/2

Vandaag is de bloemenwinkel geopend 💐 De kinderen kunnen een boeket maken, de bloemen prijs kaartjes geven, wat is duur en wat goedkoop, de klanten helpen, ect, ect. Allemaal leermomenten! We hebben ook een woordveld gemaakt van de lente!

Gymles

De kinderen uit groep 7 en 8 zijn heerlijk fanatiek bezig met de buitengymles. Lekker rennen en heel veel beweging en natuurlijk plezier maken.