Eerste advent

Vandaag is het eerste kaarsje aangestoken van de 4 adventskaarsen, we beginnen toe te leven naar kerst. Het feest van de geboorte van Jezus!

Wat een rommel!!!

We zijn onze schoenen kwijt en na heeeeeel lang zoeken vinden we een rode tas vol met cadeautjes!! Nu eerst opruimen!

Wat is er gebeurd??? Rommelpiet geweest?

Zo ziet de school er uit als we vanmorgen op school komen... schrik!

Sint in groep 1/2

Vandaag hebben we weer allerlei leuke activiteiten gedaan. We hebben de lettertafel van de klank m aangevuld, we hebben woordkaarten bekeken en gesorteerd bij Sint, Piet, of bij beide?

We hebben oefeningen gedaan met woorden als op, naast, tussen, in, links en rechts. Onze stoelen waren paarden.... vraag uw kind maar eens!

Bingo

Vandaag vonden de kinderen in de gang een bingo blok. Samen met Sinterklaas speelden de kinderen van groep 1 t/m 4 vandaag het eerste bingo spel..... maar het rare was.... niemand had bingo.... vreemd toch??? 🤨

Sint Maarten

Vanmorgen zijn we met alle kinderen en hun lampion naar de Blanckenborg gelopen! Daar werden we opgewacht en rond geleid rondom het tehuis. Bij verschillende punten hebben we liedjes gezongen en werden we verrast door wat lekkers.

Het was weer een super feest!

Sint Maarten

Ook in groep 1/2 zijn de lampionnen klaar💪👍 woensdag gaan we met alle kinderen in optocht naar de Blanckenborg, daarvoor is een lampion stokje niet nodig!!!

De vulkaan

Vandaag hebben we in groep 1/2 het thema ‘Dinosaurussen’ afgesloten door de vulkaan ( met een proefje) uit te laten barsten.

Techniek groep 6, 7 en 8

In groep 6, 7, 8 zijn we weer aan het werk geweest met de technieklessen van de techniektoren.

Rekenen 🐿🦔🍁🍂 in groep 3!

Tellen, figuren en patronen maken, dat is pas leuk rekenen (en leerzaam!)