Startfeest

Wat een toffe dag hebben we gehad vandaag! Het startfeest in het kader van 100 jaar CBS de Loopplank! Er was een workshop van de Rijdende popschool, we maakten lekkere dingen samen met de leerlingen van de Campus/ Dollard college, we zijn creatief bezig geweest voor een 'kunstwerk' van alle kinderen van de school en hebben aan u, ouders, laten zien wat we ‘geleerd' hebben! De kinderen hebben genoten! Iedereen super bedankt voor de hulp en dat u er was vandaag!

100 dag

Vandaag is er in alle groepen aandacht besteed aan het getal 100, omdat onze school dit jaar 100 jaar bestaat!

Circus in groep 1/2

Wat genieten de kinderen van het thema Circus! We spelen veel en oefenen voor een voorstelling, we verven een circustent en tekenen er iets in, we rijmen op woorden uit het circus, we vullen een clowns muts met motoriek oefeningen en we hebben veel nieuwe woorden geleerd! De klank die nu centraal staat is de t van 🐯 tijger.

Jublileumjaar 100 jaar De Loopplank van start!

Net als 100 jaar geleden werd vandaag de (door de kinderen ontworpen) vlag gehesen. Start van het jubileumjaar!

DE SCHOOL IS JARIG!🎉🎉🎉

Hiep hiep hoera! Vandaag is de dag dat de Loopplank 100 kaarsjes uitblazen mag🎂 2 mei 1921- 2 mei 2021

Lente in groep 1/2

Vandaag is de bloemenwinkel geopend 💐 De kinderen kunnen een boeket maken, de bloemen prijs kaartjes geven, wat is duur en wat goedkoop, de klanten helpen, ect, ect. Allemaal leermomenten! We hebben ook een woordveld gemaakt van de lente!

Gymles

De kinderen uit groep 7 en 8 zijn heerlijk fanatiek bezig met de buitengymles. Lekker rennen en heel veel beweging en natuurlijk plezier maken.

Paasmaaltijd

We hebben heel fijn en gezellig met elkaar gegeten.

Techniek/ ontdekken

Vol enthousiasme zijn een aantal leerlingen met de techniekdoos van Hendrik bezig. Naast techniek gaat het hier ook om samenwerken.....

Vervolg Elfstedentocht

De tekst die we gisteren met elkaar hebben gelezen.