Het laatste nieuws

Jubileumboek!!!

Heeft u al een of meerdere jubileumboek(en) besteld voor uw kind(eren)? Per boek kost het slechts 22,50 euro.

(Ouder en grafisch vormgever) Feddrik Pol, (oud-leerkracht) Geeke van der Haar en (leerkracht) Marjan Claus hebben hard gewerkt om tot een prachtig resultaat te komen. Conciërge meneer Henk heeft ook flink meegeholpen: er zijn vele foto's gescand en geüpload. In het boek staan foto's van de leerlingen van nu (en van vroeger) klassenfoto's en foto's van allerlei activiteiten en in de klas, er staan interviews in met (oud)betrokkenen en nog veel meer! Een aanrader.

Wilt u het geld in een enveloppe, voorzien van naam, aan de leerkracht van uw kind geven?

Op zaterdag 14 mei is de reünie voor oud-betrokkenen. In de school is al een expositie te zien van het gemaakte werk van de kinderen en veel (klassen)foto's, door de jaren heen. Loopt u maar es even binnen en kijk gerust! Mocht u nog tijd hebben om voor tijdens of na de reünie-dag te helpen... juf Hetty en juf Marjan horen het graag!

Gelukkig nieuwjaar!

We zijn dit jaar goed begonnen met elkaar. We hebben sterretjes aangestoken en een rolletjes gegeten, terwijl we elkaar een goed, gelukkig 2022 wensten!

De lettertafel van de klank j is ook compleet!


Start Kinderboekenweek

Morgen start de Kinderboekenweek, het thema is "Worden wat je wil!"

Vandaag stond er bij de kleuteringang een groot grijs gevaarte.....zou dat iets met de Kinderboekenweek te maken hebben.? We wachten het morgenvroeg af.....spannend....!! Dan starten we de Kinderboekenweek gezamenlijk met groep 1 t/m 6.

Startfeest

Wat een toffe dag hebben we gehad vandaag! Het startfeest in het kader van 100 jaar CBS de Loopplank! Er was een workshop van de Rijdende popschool, we maakten lekkere dingen samen met de leerlingen van de Campus/ Dollard college, we zijn creatief bezig geweest voor een 'kunstwerk' van alle kinderen van de school en hebben aan u, ouders, laten zien wat we ‘geleerd' hebben! De kinderen hebben genoten! Iedereen super bedankt voor de hulp en dat u er was vandaag!

100 dag

Vandaag is er in alle groepen aandacht besteed aan het getal 100, omdat onze school dit jaar 100 jaar bestaat!

Circus in groep 1/2

Wat genieten de kinderen van het thema Circus! We spelen veel en oefenen voor een voorstelling, we verven een circustent en tekenen er iets in, we rijmen op woorden uit het circus, we vullen een clowns muts met motoriek oefeningen en we hebben veel nieuwe woorden geleerd! De klank die nu centraal staat is de t van 🐯 tijger.

Jublileumjaar 100 jaar De Loopplank van start!

Net als 100 jaar geleden werd vandaag de (door de kinderen ontworpen) vlag gehesen. Start van het jubileumjaar!

DE SCHOOL IS JARIG!🎉🎉🎉

Hiep hiep hoera! Vandaag is de dag dat de Loopplank 100 kaarsjes uitblazen mag🎂 2 mei 1921- 2 mei 2021

Lente in groep 1/2

Vandaag is de bloemenwinkel geopend 💐 De kinderen kunnen een boeket maken, de bloemen prijs kaartjes geven, wat is duur en wat goedkoop, de klanten helpen, ect, ect. Allemaal leermomenten! We hebben ook een woordveld gemaakt van de lente!

Gymles

De kinderen uit groep 7 en 8 zijn heerlijk fanatiek bezig met de buitengymles. Lekker rennen en heel veel beweging en natuurlijk plezier maken.